Kjo është arsyeja pse duhet t’i zhytni këmbët në këtë përbërje. Provoje që tani dhe do shikosh rezultatet menjëherë

E kush nuk e njeh Listerinen, shumë e përdorin atë dhe e dinë shumë mirë se për çfarë është, por sot do të habiteni pasi të lexoni këtë artikull.

Loading poll ...

Në të vërtetë, gargara Listerine nuk përdoret vetëm pas larjes së dhëmbëve për të mbajtur frymën tuaj të freskët dhe dhëmbët tuaj të shëndetshëm.

Listerine ka funksione të tjera të rëndësishme: si antidjersë dhe deodorant për këmbët.

Fillimisht, kur u formulua në vitin 1879, u përdor si antiseptik kirurgjik. Vetëm në vitin 1970 u vendos në treg si një gargarë, pasi u përdor për lloje të ndryshme të gjërave.

Më poshtë ju tregojmë se në cilat mënyra të tjera mund të përdorni Listerine.

1.Nëse ju ndodh që të mos keni ndoonjë deodorant në shtëpi, nuk ka problem, merrni një top pambuku dhe njomeni me Listerine duke lyer sqetullat.

2.Nëse fatkeqësisht jeni viktimë e një my.ku pranë thonjve tuaj, ju mund të bëni një banjë me ujë dhe Listerine. Lini këmbët ta thithin për rreth 30 minuta. Në rast se problemi vazhdon, shtoni pak uthull të bardhë.

3.Listerine gjithashtu mund të përdoret për të dezinfektuar dhe larguar erën e keqe nga tualetet e pista.

4. Është e mundur që të përdoret Listerine në kafshimet e insekteve. Ajo do t’i japë lëkurës ndonjë lehtësim.

5. Madje edhe për pastrimin e javës së furçës së dhëmbëve. Furrca duhet të rrijë për disa minuta brenda një gote me një Listerine.

6. Mbylli flokët brenda një peshqiri pasi t’i kesh lagur me Listerine, lëri ashtu një çerek orë dhe vazhdo me larjen e zakonshme. Ky veprim do të shërbejë për të luf*uar disa kërpudha të pranishme në kokë dhe për të luf*uar zbokthin.

7. Listerine është gjithashtu një mik i kafshëve shtëpiake me qime: Mund të përdoret si një trajtim kundër pleshtave , ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .