Kjo është çanta më e çmuar në botë, ja sa kushton

 

Ja cila është çanta më e shtrenjtë në botë:

Më shumë se çantë, është një bizhuteri me vlerë prej thuajse 6 milione euro.

Dizenjimi i saj është inspiruar nga veza Fabergé, një realizim me gurë të çmuar të stilit të fundviteve ‘800, ideuar sipas vezës së carit Rus, vepër e Peter Carl Fabergé.

Objekti i dizenjimit u krijua duke përdorur gurë të çmuar ‘të rickluar’: diamantë rozë, vathë platini dhe duke shkrirë 5 kile flori 24 karatësh.

/Ora News.tv/