Kjo është mosha e pabesueshme e “Kerimes”

‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ po vazhdon të jetë një ndër serialet më të pëlqyer dhe më të njohur si në Turqi ashtu edhe më gjerë.

E roli i ‘Kerimes’ që e luan aktorja e njohur Türkan Kılıç është një prej personazheve kryesore, përcjell ORAinfo.

Ky rol e bëri shumë të njohur aktoren edhe në publikun shqiptar.

Ndonëse në serial duket më e moshuar, ‘Kerimja’ në realitet duket shumë në formë dhe si një vajzë e re.