Kjo është motra bukuroshe e Ariana Fejzullahu

Ariana Fejzullahu, po na dëshmon çdo herë e më shumë se pa u munduar shumë arrin të fitojë vëmendjen e të gjithëve, duke përfshirë këtu edhe mediat.

Ajo gjithmonë bie në sy për kombinimet në veshje dhe për jetën luksoze të saj, por këtë herë vëmendja jonë mori kahjë krejtësisht tjetër., shkruan Kosovarja.

Ndonëse jemi mësuar që ta shohim duke postuar fotografi nga familja e burrit, ajo këtë herë kishte vendosuar të njoftojë publikun me një person tjetër.

Albana, e cila është një person mjaft me vlerë për Arianën, e cila dukej se nuk po ia lëshonte rrugën së motrës, për nga bukuria e jashtme.

Për më shumë, imazhi flet vet, se sa bukur duken dy motrat në krahët e njëra tjetrës. /Kosovarja/