Kjo grua ndryshoi jetët e shumë personave që vuanin nga rënia e flokëve. Më në fund i zbuloi sekretin e saj gjithë botës

Stresi, ndotja, përdorimi i kim.ikateve, ekspozimi në rrezatimet e dëm.shme, si dhe sëm.undje të caktuara klasifikohen nga mjekët dermatologë si shkaqet kryesore që çojnë në dobësimin dhe më pas rënien e flokut. Shqetësim ky që shfaqet në rritje gjatë viteve të fundit.

Loading poll ...

Megjithatë, rënia e flokut jo në çdo rast është pro.blematike, pasi humbja e deri 100 fijeve në ditë konsiderohet si normale dhe nuk përbën shqetësim. Mjekia dermatologe na detajon për shkaqet dhe format se si shfaqet rënia e flokut së bashku me këshillat që nuk duhet t’i neglizhojmë për të mos u përballur me një fenomen shqetësues që ndikon negativisht në pamjen tonë estetike të përditshme.

Në materialin bashkangjitur shkrimit do të gjeni të detajuar të gjitha format dhe shkaqet se si manifestohet rënia e flokut.

Receta e parë. Për këtë do ju duhen:

Një qepë e prerë.

Coptoheni qepën dhe merrni nga ajo gjithë lëngun. Aplikojeni në skalpin tuaj dhe mbajeni për 40 minuta. Më pas shplajeni me shampon tuaj të zakonshme( ju rekomandojmë të jetë bimore). Përsëriteni 2 herë në javë.

Receta e dytë:

Merrni 1 litër ujë të nxehtë në një tas. Hidhni në të 1 lugë me lëng qepe. Lëreni të ftohet. Shplajeni flokun tuaj me këtë ujë pasi të keni përdorur balsamin dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .