Kokëdhimbjet pas orgazmës, gjithçka që duhet të dini

Dhimbja e kokës si shkak i orgazmës është një nga dy llojet e dhimbjeve të kokës që vjen pas seksit.

Ju do të jeni në dijeni se keni dhimbje koke pas orgazmës nëse ndjeni një dhimbje të papritur, të rëndë dhe mpirje në kokën tuaj pas ose gjatë përfundimit të aktit, transmeton lajmi.net.

Lloji i dytë është dhimbje koke beninje seksuale. Dhimbjet e kokës beninje seksuale fillojnë me një dhimbje të shurdhër në kokë dhe qafë.

Meshkujt kanë më shumë gjasa të kenë dhimbje koke pas orgazmës sesa gratë.

Personat që tashmë përjetojnë dhimbje koke nga migrena kanë gjithashtu më shumë gjasa të kenë një dhimbje koke pas ejakulimit.

Loading poll ...

Trajtimi i dhimbjes së kokës pas orgazmës do të varet nga shkaku.

Dhimbjet zakonisht nuk shoqërohen me një gjendje shëndetësore, prandaj marrja e analgjetikëve do të jetë e mjaftueshme për të lehtësuar simptomat.

Por, personat të cilët përjetojnë humbje vetëdije, vjellje, ngurtësi në qafë, dhimbje koke më gjatë se 24 orë, plogështi muskujsh apo dridhje duhet të vizitojnë urgjentisht mjekun. /Lajmi.net/