Kurrë nuk do t’ia qëlloni: A e dini përse stjuardesat i mbajnë duart pas shpine?

A e keni vërejtur ndonjëherë, se si para fluturimit, njëra ndër stjuardesat e cila pret udhëtarët gjithmonë i mban duart pas shpinës? Nëse mendoni që kjo është ndonjë mënyrë e përcaktuar më parë e sjelljes, gaboni.

Loading poll ...

Ato pikërisht fshehin diçka në duar,

Këtë e bëjnë një shkak të thjeshtë – i numërojnë udhëtarët.

Personeli i kabinës në duar mban një aparat të vogël, me ndihmën e të cilit i numëron udhëtarët.

Këtë zakonisht e bëjnë me rastin e hyrjes suaj në avion, por mund të ndodhë që t’ju “numërojnë” edhe derisa jeni duke u ulur në ulëse.
Kështu duket numëruesi “sekret”:

Për shkak të kësaj duart i mbajnë kryesisht pas shpine, në mënyrë që të mos tërheqin shumë vëmendje ndaj këtij veprimi.

Ndonjëherë këtë e bëjnë pasi të jenë ulur të gjithë, por ndonjëherë edhe nga dy herë – gjatë hipjes në avion dhe pasi të jenë ulur të gjithë. Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .