Kush do e mendonte se do shfarosnit rrudhat me këtë produkt

Kanë filluar të të dalin ato rrudhat poshtë dhe në anë të syve?

Loading poll ...

Mos i merr inat se me pak punë mund t`i fshish fare. Ato që të duhen janë pak gjëra dhe jane pak fare te kushtueshme.

1. Juve ju nevojitet:
Pastë dhëmbësh,

Lëng domate,

Kapsula me Vitamin E,

Xhel Aloe Vera

2. Si mund ta pregatisni:
– Në një tas të pastër hidh gjysmë lugë pastë dhëmbësh.

– Shto edhe gjysmë lugë xhel aloe vera.

– Më pas xhelatinën e Vitaminës E.

– Shto 1 lugë lëng domate dhe përzieje mirë.

3. Si ta përdorni pasi ta keni pregatitur:
– Këtë përbërje aplikoje më pas në zonën ku ke probleme.

– Përhape me kujdes përmes gishtërinjve të pastër.

– Lëre në fytyrë për 5 minuta dhe më pas laje me ujë të ftohtë.

– Pastaj thaje mirë fytyrën.

Hapi tjetër është përdorimi i xhelatinës së Vitaminës E.
– Merr disa pika dhe vendosi mbi lëkurë.

– Lëre gjithë natën dhe laje në mëngjes.

– Këtë të dytën aplikoje çdo natë.

Kurse të dy hapat bashkë, një ditë po, një ditë jo, për një muaj. Do ta shikosh menjëherë diferencën dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .