Kush e pyet Rina Mamin: Ku i ke ble patikat?

Shquhet si një ndër emrat më të përfolur, dhe më të komentuar në rrjetet sociale.

Krahas suksesit të saj, që shtrihet në disa vite, ajo i kushton rëndësi të madhe edhe pamjes së saj të jashtme, shkruan Kosovarja.

E kur bëhet fjalë për këtë të fundit, këtu hyjnë edhe ndryshimet që ajo sjell kohë pas kohe, të cilat janë shumë të strehuara tek ajo.

Ndryshim i tillë nga ajo, rrjedhi këto ditët e fundit, me një stil të ri të flokëve, dukja e së cilës habiti të gjithë.

Përveç ndryshimit drastik që sjelli ajo, ishte një detaj i shfaqur në këtë imazh i cili u kthye në “humor”, tek komentet e fansave të saj, e që ishin atletet e ekspozuara, madje kishte edhe interesime se ku i kishte blerë.

Se çfarë i thanë ata asaj, si e goditën në shënjestër, mund ta kuptoni vetëm përmes imazheve në vijim. /Kosovarja/

https://www.facebook.com/albania.viral.official/videos/219636548847975/https://www.facebook.com/albania.viral.official/videos/219636548847975/