Kush e shkakton kollitjen?

 
 

Loading poll ...

Të gjithëve ju ndodh të kenë kollitje ndonjëherë.

Shumica e rasteve të kollës janë të përkohshme dhe të zakonshme nga të ftohtit, njofton Klan Kosova.

Por kollitja mund të jetë edhe një shenjë e një problemi më të madh shëndetësor që duhet të kontrollohet nga një mjek.

Këto janë disa nga arsyet e kollitjes:

Virus nga i ftohti

Djersitje

Astma

Pneumonia

Për të parandaluar kollitjen mund të përgatisni vetë përbëres nga mjalti për ta tejkaluar.