Ky është fotografi personal i këngëtares Mihrije Braha

Përkundër moshës që ka ajo gjithmonë është shembull për paraqitjen e jashtme, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja Mihrije Braha, ka dekada që është e njohur në skenën muzikore.

Gjithmonë ka tërhequr vëmendjen me stilin dhe ndryshimet e saj drastike tek vetja.

Imazhet në rrjete sociale nuk i mungojnë asnjëherë, e siç shihet Mihrija ka një burrë mjaft të vyshëm.

Naimi e luan edhe rolin e fotografit personal vetëm që asaj të i shkrep foto madhështore./Kosovarja/