Lëngu që na la gojëhapur: Për 5 ditë asnjë gjurmë nga diabeti

Diabeti është sëm.undje, nga e cila preken të moshuarit dhe të rinjtë. Shkaku më i shpeshtë është stresi, e po ashtu edhe ushqimi jo i shëndetshëm dhe jo i rregullt.

Me shtimin në peshë, shtohet edhe rre.ziku për t’u prekur nga diabeti. Hani ushqim rregullisht, mos anashkaloni shujtat dhe konsumoni il.açet e përshkruara. Nuk ia vlen t’i merrni il.açet, nëse nuk ushqeheni si duhet .

Mos harroni, se nëse nuk u përmbaheni rregullave të ushqimit dhe il.açeve, mund të vijnë pasojat, si: humbja e shikimit dhe amputimi i gjymtyrëve. Il.açi natyral që ju sjellim ju ndihmon të rregulloni nivelin e sheqerit në gjak, të forconi imunitetin, pastroni organizmin, forconi shikimin dhe të vri.sni qelizat kan.cer.ogjene.

Përbërësit:

3 grushte spinaq 2 karota, 1 mollë të gjelbër, 2 shkopinj selino.

Përgatitja:

Në fillim i shpëlani mirë të gjithë përbërësit, e nga mollët të hiqni farat. I vendosni në blender, e masën e fituar ta pini në mëngjes, në lukth të thatë dhe ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .