“Leqe, qilar, qivur”, e dini kuptimin e këtyre fjalëve?

Kastro Zizo është bërë zyrtarisht pjesë e Ora News me emisionin e tij “Late Night Show” që do të transmetohet cdo të premte në orën 23:00. Ndonëse ka vite që del para kamerave si këngëtar dhe moderator, puntatën e parë ai kishte shumë emocione.

Loading poll ...

Ndërsa fliste me të ftuarin e parë, Flor Binaj, i tha se ka hyrë në transmetim me dridhje leqesh. Më pas e pyeti për kuptimin e fjalës leqe.

Aktori nuk hezitoi të përdorë notat e humorit duke thënë: “Tashi, për të shpjeguar leqet duhet të kuptoj qilar dhe qivur.”  

Po ju e dini kuptimin e këtyre fjalëve?

/Ora News.tv/