Liberta Spahiu si “loçkë” në imazhet e fundit!

Liberta Spahiu është njëra nga prezantueset më të njohur shqiptare, e cila shquhet për suksesin në profesion por edhe pamjen.

Së fundi, së fundi ajo është shfaqur përmes një imazhi t ri ku shihet e veshur me fustanin ngjyrë të zezë dhe e grimuar lehtë.

Këtë imazh e ka publikuar vet grimerja e njohur, Sellma.

Ndryshe, Liberta komentohet shumë edhe për jetën private, por të cilën ajo mundohet ta mbajë shumë larg fokusit të mediave.