Linda Morina bëhet lajm edhe në Turqi

Linda Morina nuk është e panjohur më për askënd në Kosovë. Dhe tashmë jo vetëm në Kosovë por për Linden dhe këngët e saja kanë filluar të shkruajnë edhe në Turqi.

Kjo pasi Linda para pak ditësh kishte kënduar një kënge për liderin turk Recep Tayyip Erdogan, transmeton Infokusi.

Gazeta “IHR- Ihlas Haber Ajansi” shkruan: “Këngëtarja e njohur Kosovare Linda Morina ka sjellë një kënge për Presidentin Rexhep Tayyip. Morina e cila me ane te çiftelies këndon këngën ” Recep Tayyip Erdogan- Hero i gjallë” pretendon se ai është heroi i shqiptareve.

Presidentin legjendare të Turqisë e portretizon si një hero dhe si një mbështetës të madh të shqiptareve. Linda Morina e cila u bë e njohur për këngën rreth komandantit te UCK dhe kjo kënge për Presidenti morri pëlqime të shumta në internet”.