Lotaria amerikane, kur dhe si të kontrolloni nëse jeni fitues

Fituesit e Lotarisë Amerikane për vitin 2020 do të shpallen nga 7 maji 2019 në oren lokale të Shqipërisë 18:00. Për të parë nëse jeni përzgjedhur, të regjistruarit në DV-2020 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim, duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së. Aty do te plotesoni numrin e konfirmimit , mbiemrin tuaj dhe vitin e lindjes . Dhe me pas do te shtypni butonin me poshte per ta kontrolluar nese jeni apo jo fitues .

Adresa për të kontrolluar është: dvlottery.state.gov

Kontrolli i Statusit për të Regjistruarit do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes.

Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve . Ju urojme fat dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE .