Mahmut Ferati flet për profesionin e mësimdhënësit, gjërat që nuk i keni ditur

Mahmut Ferati flet për profesionin e mësimdhënësit, gjërat që nuk i keni ditur

 

Mahmut Ferati ka më shumë se tre dekada që e ushtron profesionin e mësimdhënësit në shkollën “Eqrem Qabej”, në Prishtinë.

Në një intervistë të dhënë për emisionin “Mirage”, që është prodhim i lajmi.net, Mahmuti flet për punën që bën dhe karrierën muzikore, shkruan lajmi.net.

Për profesionin e mësimdhënësit, Ferati zbulon shumë gjëra që nuk i keni ditur rreth tij ku mund t’i mësoni në videon e mëposhtme.

Loading poll ...

Ndër të tjera, Mahmuti nuk lë anash as karrierën muzikore i cili është mjaft aktiv me projekte. /Lajmi.net/