Majinda na prezanton me prindërit e saj

Kanë qenë gjithmonë shtytja dhe mbështetja e saj kryesore.

Shpesh e ka cekur edhe ajo, që ata janë mbështetja më e madhe si emocionale, ashtu edhe materiale, shkruan Kosovarja.

Janë këta prindërit e Majlinda Zekës, imazhi i të cilëve nuk është parë gjëkundi asnjëherë, por që këtë here ajo kishte vendosur që të na njoftojë me të.

Këtë hap e bëri përmes llogarisë së saj në Instagram, pamja e të cilëve lënte në hije shumë çifte të estradës.

Sa me fat është, apo jo?