Martohen për 10 ditë dhe nuk shqetësohen për të shkuarën sadomazokiste të saj

Ata pretendojnë se ishte dashuri “me shuplakë të parë”,  pasi u takuan në Bumble (rrjet social për njohje të reja) dhe Paul Edwards tha se ai jo vetëm që e dinte për të kaluarën sadomazokiste të së shoqes së re Sara, por as që shqetësohet për këtë.

Të porsamartuarve, të cilët u kurorëzuan në Las Vegas, 10 ditë pas përputhjes në aplikacion, treguan për “The Sun”  se si martesa e tyre ‘e diskutueshme’ vazhdon shumë mirë.

Ata rrëfyen se si Sara shijonte skenat “fetish” dhe shkoi në orgji të çuditshme vetëm disa javë para martesës së saj në Krishtlindje.

Që atëherë  ajo u shkarkuar si dado, pasi u shfaqën skena të skllavërisë së Sarës në një klub në Brighton, por skenat nuk e kanë shqetësuar fare Palin.

Pali tha: “E kisha parë atë foto. Unë tashmë e dija çfarë i pëlqen dhe nuk i pëlqen. Nuk  fshehim asgjë nga njëri-tjetri. “

Sarah shtoi: “Ne kemi qenë plotësisht të hapur për gjithçka fjalë për fjalë”.

“Unë jam e interesuar për seksin ‘fetish’ dhe komunitetin BDSM (sadomazokizëm).

“Unë shkova në një parti fetish në Brighton një muaj më parë për herë të parë. Kishte dhoma burgjesh, mund të provoje të gjitha llojet e gjërave të tilla. Ka një dhomë çift, por ne nuk kemi shkuar atje. Ne nuk morëm pjesë fare.

“Unë shkova në festë në ditën e tretë ose të katërt që dilja me një djalë.”

Jo vetëm që Pavli është një tifoz i madh i Sarës, por fëmijët e tij adoleshentë, 15 dhe 13 vjeç, kanë dhënë gjithashtu vulën e tyre të miratimit, pohon ai.

Pali tha: “Po, unë u thashë atyre të dyja para se të largohesha. I mora  për drekë dhe për darkë dhe të dyja ishin absolutisht si “mbi hënë”.

“Ato thanë: baba çfarëdo që të bën të lumtur “.”

“Më e madhja u takua me Sarën javën e kaluar. Ne e morëm atë për darkë me të dashurin e saj natën e kaluar. “

Pali vazhdoi: “Ajo shkoi me të vërtetë mirë dhe absolutisht e adhuronte Sarën”.

Sara tha: “Ato  duan vetëm që ai të jetë i lumtur dhe unë mendoj se do të jenë vajzat e mia, ashtu siç janë të tijat”.

Sarah,e cila  është me origjinë nga Zelanda e Re, por ka jetuar në Tunbridge Wells, Kent, foli me babanë e dy vajzave Palin, nga Chichester, West Sussex, për herë të parë më 15 dhjetor në rrjetin Bumble.

Ata folën në telefon më 22 dhjetor për herë të parë

Ata vendosën një ditë më vonë të fluturojnë në Vegas dhe të martohen pavarësisht se kurrë nuk ishin takuar. Më datë 24 dhjetor u takuan dhe lidhën martesën e tyre më 25 dhjetor.

/Ora News.tv/