“Mbulohet” Morena Taraku

Është nga ato artistet e rralla që ngjallë gjithmonë interes, dhe debat tek publiku.

Bëhet fjalë për Morenën Tarakun, e cila kohëve të fundit, po bën të këto dy dukuri të lartëpërmendura të ngjeshen më shpesh me njëra tjetrën.

Dhe po që këtë herë ia vendosi pikë, pasi që erdhi më ndryshe se që jemi mësuar ta shohim, shkruan Kosovarja.

Në një ambient të rrethuar me dëborë, ajo erdhi e mbuluar me një shami në kokë, e me një veshje tejet aktraktive.

Kjo ishte ndër fotot më të rralla të saj, ku fotoja në fjalë fliste shumë më tepër se gjithçka tjetër. /Kosovarja/