Më në fund njerëz, erdhi superdieta që ka shndërruar fare trupin e atyre që e kanë provuar

Kjo është menuja e dietës së qumështit në 8 ditë, e cila do ju sigurojë që gjatë këtyre ditëve do të mund të humbni deri në 5-8 kilogramë.

Loading poll ...

Dita e parë: 6 gota qumësht. Mund të konsumoni gjatë ditës sallatëra të ndryshme me perime jeshile, në avull, ose të pagatuara

Dita e dytë: 4 gota qumësht dhe dy fruta. Gjatë ditës mund të hani oriz, të gatuar me pak yndyrë.

Dita e tretë: 2 gota qumësht, dy fruta dhe 150 gramë djathë të lehtë. Vaktet e tjera koordinoni me perime sallatë, ose patate të ëmbla të ziera.

Dita e katërt: 4 gota qumësht, dy fruta, 150 gramë mish pa dhjamë në skarë. Një sallatë perimesh, sipas dëshirës.

Dita e pestë: 2 gota qumësht, 2 fruta, 1 vezë të zier, 150 gramë mish të pjekur në skarë. Sallatë perimesh, ose karota të ziera sa të dëshironi.

Dita e gjashtë: 2 gota qumësht, 2 fruta, 1 vezë të zier, 150 gramë mish të pjekur në skarë dhe 100 gramë djathë pa yndyrë.

Dita e shtatë: 3 gota e qumësht dhe 3 fruta; karota të ziera sa të dëshironi.

Dita e Tetë: 2 gota qumësht, 1 frut, 150 gramë mish pa yndyrë dhe 150 gramë djathë të lehtë. Sallatë perimesh të ziera. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .