Më thuaj çfarë sheh, të të tregoj pikën e fortë të karakterit tënd

 

Testi i personalitetit nga psikiatristi Hermann Rorschach ju ndihmon të zbuloni diçka interesante për veten me anë të imazheve.

Nëse shihni:

1- Një kraharor të skanuar me zemër, brinjë dhe gjak – Jeni emocionalisht të pasur, keni shumë mendime që doni ti shprehni por dëshironi ti mbani brenda në zemër dhe nuk doni ti shqetësoni të tjerët me ndjenjat tuaja. Zakonisht jeni shumë të respektueshëm, prandaj nuk hidhni asnjëherë poshtë të tjerët.

2- Një profesor i çuditshëm me bukë të bardhë e hundë të madhe – Ju jeni bujarë, të sjellshëm dhe modestë.

3 – Bukë – Ju gjithmonë vendosni veten në pozicion më të ulët se dikush tjetër. Ndonëse nuk është mjaftueshëm, ju duket rehat, por duket sikur e vendosni veten në vendin e dytë.

/Ora News.tv/