Më thuaj kur ke lindur të të tregoj misionin e jetës!

 

Loading poll ...

-Nëse keni lindur nga 8 korrik 1930 – 29 dhjetor 1931; nga 26 janar 1949 – 26 korrik 1950; nga 20 gusht 1967 – 20 prill 1969; nga 7 prill 1986 – 3 dhjetor 1987 atëherë:

Misioni juaj në jetë është të jepni kurajë për të tjerët dhe të merrni guxim për gjëra të ndryshme si dhe të lejoni të tjerët që të jenë të vendosur në vendimet e tyre.

– Nëse keni lindur nga 29 dhjetor 1928 – 7 korrik 1930; nga 3 gusht 1947 – 25 janar 1949; mes 20 shkurtit 1966 – 19 gushtit 1967; nga 12 shtatori 1984 – 7 prilli 1986; nga 14 prilli 2003 – 27 dhjetori 2004 atëherë:

Misioni juaj në jetë është të mësoni të besoni tek energjitë tuaja dhe të krijoni burime personale duke lejuar dhe të tjerët që të shfaqin talentet e tyre.

-Nëse keni lindur nga 11 maj 1944 – 2 djketpr 1945; nga 24 dhjetor 1962 – 25 gusht 1964; nga 21 shtator 1981 – 16 mars 1983; nga 10 prill 2000 – 14 tetor 2001 atëherë:

Misioni juaj në jetë është të eksploroni gjithcka, të bëni pyetje shpesh herë, të jeni si një mjet për komunikim dhe takime si dhe të lejoni ambientin që të pranojë rrugë të reja për të kuptuar gjërat.

-Nëse keni lindur nga 11 maj 1944 – 2 dhjetor 1945; nga 24 dhjetor 1962 – 24 gusht 1964; nga 21 shtator 1981 – 16 mars 1983; nga 10 prill 2000 – 14 tetor 2001, atëherë:

Misioni juaj në jetë është të mësoni të lidheni me vullnetin tuaj për të zhvilluar hapësirë të ndjeshme, duke lejuar që të rrethoheni nga qetësia dhe dashuria.

-Nëse keni lindur nga 22 nëntor 1942 – 11 maj 1944; nga 11 qershor 1961 – 24 dhjetor 1962; nga 6 janar 1980 – 21 shtator 1981; nga 21 tetor 1998 – 9 prill 2000.

Misioni juaj në jetë është të mbështeteni në krijimtarinë personale për të angazhuar zemrën në përballjen me jetën e vështirë si dhe për të lejuar të tjerët që të keni besim dhe të shprehin mendimin e tyre.

-Nëse keni lindur nga  25 maj 1941 – 22 nëntor 1942; nga 15 dhjetor 1959 – 11 qershor 1961; nga 6 korrik 1978 – 13 janar 1980; nga 26 janar 1997 – 20 tetor 1998, atëherë:

Misioni juaj në jetë është të zhvilloni arsyen dhe rregullin, t’i jepni zë intuitës tuaj për të kuptuar labirintet e shpirtit njerëzor.

 -Nëse keni lindur nga 12 shtator 1939 – 25 maj 1941; nga 17 qershor 1958 – 16 dhjetor 1959; nga 8 janar 1977 – 6 korrik 1978; nga 1 gusht 1995 – 25 janar 1997, atëherë:

Misioni juaj në jetë është t’i mësoni paqen të tjerëve, të jeni meditues i konflikteve dhe një dëgjues i mirë.

-Nëse keni lindur nga 4 mars 1938 – 12 dhjetor 1939; nga 5 tetor 1956 – 17 qershor 1958; nga 11 qershor 1975 – 8 janar 1977; nga 2 shkurt 1994 – 31 korrik 1995, atëherë:

Misioni juaj në jetë është të shpërndani vlerën e besimit me të tjerët dhe duke i lejuar të tjerëve që të mendojnë për aftësitë e fuqive të panjohura.

-Nëse keni lindur nga 15 shtator 1936 – 4 mars 1938; nga 3 prill 1955 – 4 tetor 1956; nga 28 tetor 1973 – 11 qershor 1975; nga 2 gusht 1992 – 2 shkurt 1994, atëherë:

Misioni i jetës është të gjeni besim në kuptimin shpirtëror, të mundësoni optimizëm dhe përgjigje të jashtëzakonshme për pjesën tjetër, duke u bërë mësues i jetës.

-Nëse keni lindur nga 9 mars 1935 – 14 shtator 1936; nga 10 tetor 1953 – 2 prill 1955; nga 29 prill 1972 – 28 tetor 1973; nga 19 nëntor 1990 – 2 gusht 1992, atëherë:

Misioni i jetës tuaj është që të bëheni njeri i suksesshëm që frymëzoni të tjerët, të jeni pragmatic dhe mbështetës për të tjerët.

-Nëse keni lindur nga 25 qershor 1933 – 7 mars 1935; nga 29 mars 1952 – 10 tetor 1953; nga 3 nëntor 1970 – 28 prill 1972; nga 23 maj 1989 – 18 nëntor 1990, atëherë:

Misioni i jetës suaj është të jeni energjik sa herë bëhet fjalë për krijimtari apo punë në grup.

-Nëse keni lindur nga 29 dhjetor 1931 – 24 qershor 1933; nga 27 korrik 1950 – 6 mars 1952; nga 20 prill 1969 – 2 nëntor 1970; nga 3 dhjetor 1987 – 22 maj 1989; nga 23 qershor 2006 – 18 dhjetor 2007, atëherë:

Misioni i jetës suaj është që të kaloni dëshirën për të kuptuar në mënyrë racionale dhe për të përdorur intuitën.

/Ora News.tv/