Meda në momente dashurie me Lulen

Ka disa ditë që janë arratisur drejt destinacionit më të frekuentuar dhe më të vizituar, në Talajndë.

Janë këta Meda dhe Lulja, të cilët po shpërndajnë kohë pas kohë momente dhe përfaqime karshi njëri tjetrit, shkruan Kosovarja.

 

Të tillë erdhën edhe sot, të cilët nuk po i kursejnë aspak pozat, e lumturinë që po e përjetojnë tash e disa ditë nuk po lë vend për imagjinatë.

Loading poll ...

Ishte këtë herë Lulja, e cila publikoi një fotografi të përbashkët, me Medën.

Të shfaqur me shumë stil, dhe më një buzëqeshje të mahnitshme, ata dukeshin më në formë se kurrë. /Kosovarja/