Mes nënës dhe Anitës, Haradinaj zgjedh njërën për një arsye të fortë

 

Ramush Haradinaj zgjodhi mes nënës së tij dhe gruas, Anita Haradinaj.

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ishte i ‘detyruar’ që të zgjedh mes nënës së tij dhe bashkëshortes Anitës, shkruan lajmi.net.

Gjatë një interviste të fundit në “Kurthin e Piter Pan” i pyetur cilën do ta zgjidhte mes nënës dhe gruas, ai dha një arsye të fortë se përse vendosi që ta zgjedhë nënën. Kjo pasi sipas Haradinajt, Anita e ka atë e nëna e tij nuk e ka burrin (babain e tij) dhe i duhe kujdesi i djalit.

Në këtë intervistë ndryshe, ai ka folur për udhëtimin më të çuditshëm të tij, familjen e edhe për këngëtaret që po na bëjnë krenarë përfshirë edhe sportistët, e edhe ia tha këngës së bashku me fëmijët të cilët janë gjithmonë pjesë e këtij emisioni./Lajmi.net/