Meteorologët sfidojnë ekstremin e erërave, shihni reagimin e tyre

 

Kushtet atmosferike kanë pësuar një ndryshim drastik këtë fundjavë.

Me një gjë të tillë është përballur edhe shteti i Uashingtonit. Ndryshim drastike të temperaturave ka pasur veçanërisht në malin New Hampshire edhe pse në fakt njihet si një vend me kushte aspak të qëndrueshme.

Këtë herë, era në këtë maje të kryeqytetit të SHBA-së ka regjistruar shpejtësinë e 175 kilometrave në orë, diçka e cila është shfrytëzuar nga dy meteorologët amerikan, Tom Padham dhe Mike Dorfman.

Institucioni ka publikuar një video që tregon se si dy meteorologët sfidojnë erën e fortë. Pavarësisht nga fotot e bëra publike, shteti ndodhet në pranverë të plotë.


/Ora News.tv/