Metoda natyrale që largon të gjitha helmet nga trupi brenda natës. Receta

Jetesa sedentare (qëndrimi gjatë gjithë kohës ulur) mund të shkaktojë qarkullim të dobët të gjakut, sidomos në këmbë. Bashkojeni këtë me zakonet e këqija të ngrënies, ekspozimin ndaj ndotësve mjedisorë dhe mund të përfundoni të ngarkuar me toksina në trup. Më poshtë do të gjeni një mënyrë krejtësisht natyrale për të nxjerrë jashtë trupit toksinat.

Loading poll ...

Përbërësit:

Hudhër Ujë Qepë Garzë Çorape

Procedura

Qëroni disa thelpinj hudhre dhe i copëtoni Çopëtoni ½ e qepës Vendoni ½ kupë ujë në zjarr për të zier Hidhni hudhrat dhe qepën e copëtuar në ujin që po zien. Lëreni të vlojë për 10 minuta. Më pas e kaloni përzierjen në një tas xhami dhe lëreni të ftohet në temperatur ambienti. Si ta përdorni:

Kalojeni përzierjen e përgatitur në dy garza dhe vendoseni në këmbë, duke e ngjitur me një ngjitës letër. Vishni çorapet që të sigurohuni që garza nuk do të lëvizë. Ditën e nesërme e hiqni me kujdes garzën. Do të vëreni që garza ka marrë një ngjyrë të errët, që do të thotë se detoksi natyral ka funksionuar. Përsëriteni këtë trajtim disa herë. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .