Mihrije Braha na sjell pranverën

Në cilëndo stinë të gjindemi krijon lajm, dhe tërheq vëmendjen me veshjen dhe pozat e saj.

Mihrije Braha, ia di shumë mirë shijen publikut, andaj edhe kreativitet e veshjeve të saja, gjatë prezantimeve të ndryshme nuk mungojnë.

Kjo është edhe ajo për çka u pëlqye tek publiku, duke u ndjekur dhe kërkuar sa më shumë nga të gjithë, për prezencën e saj në skenë, shkruan Kosovarja.

Siç kuptojmë, Mihries duket të mos i pëlqejë edhe aq dimri, pasi së fundi u prezantua me fustan shumëngjyrësh, duke sqaruar se është nga ata personat që nuk e do aspak të ftohtit.

Epo, kjo është Mihrja, sado e shtyer në moshë, sfidon vitet me pozat dhe risitë nga më të ndryshmet , e shembull i tillë është edhe ky që do e shihni në vijim. /Kosovarja/