Miqtë më të mirë për këtë shenjë të Horoskopit janë…

Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Demit shkojnë mund të kenë miq të mirë personat që i përkasin shenjë së Peshqve.

Demi njihet për kokëfortësinë e tij.

Kjo iu krijon probleme kur kanë të bëjnë me njerëz të ndryshëm. Punojnë shumë për ti arritur qëllimet e tyre dhe kanë vullnet të madh.

Miku i ngushtë: Peshqit

Njëra prej shenjave më paqësore dhe që i shmanget konfliktit.

Peshqit janë njerëz besnikë dhe miq jo egoistë. Për shkak të këtyre veçorive ata balancojnë kokëfortësinë dhe iracionalitetin e Demave./a.k/noa.al/