Mollët e gjelbra parandalojnë plakjen dhe ruajnë lëkurën

Lëkura përveç trajtimeve për zbukurim kërkon edhe një ushqyerje të mirë për të qenë e shëndetshme.

Loading poll ...

Prandaj mollët e gjelbra rekomandohen të konsumohen për të pasur një lëkurë të shëndetshme, njofton Klan Kosova.

Ato ndihmojnë në ngadalësimin e procesit të plakjes dhe rritjen e bukurisë së përgjithshme të lëkurës.

Ky lloj i mollëve po ashtu ndihmojnë në ushqyerjen e duhur të lëkurës dhe eliminojnë në një masë të madhe edhe pjesët e errëta.

Filloni të shtoni mollët e gjelbra në dietën tuaj dhe vëreni ndryshimin në pak ditë.