Momente të pabesueshme në betejën për jetë a vdekje!

 

Loading poll ...

Këto fotografi të pabesueshme tregojnë momente të mrekullueshme akrobatike të çitave për të kapur një impala “fluturuese”.

Jeffrey Wu, një fotograf profesionist nga Torontoja e Kanadasë, kapi momentin e luftës ajrore midis grabitqarëve dhe presë vetëm pak sekonda përpara se impala të kapej nga felini i madh në rezervatin kombëtar Masai Mara në Kenia.

Jeffrey, 53-vjeçar, bëri fotografitë më 22 shkurt.

/Ora News.tv/