Mos blini hudhra nëpër dyqane apo markete, shihni çfarë është zbuluar

Një komunikim tepër i rëndësishëm për të gjithë konsmatorët sepse nuk janë të vetëdijshëm për atë që blejnë në supermarket. Në fakt, shumë njerëz nuk e dinë se hudhra që gjendet në këto dyqane mund të vijë nga Kina.

Loading poll ...

Një pjesë e asaj që prodhohet në këtë vend është toksike. Mënyra e rritjes së saj është jashtëzakonisht problematike, në fakt pesticidet përdoren për të stimuluar produktet.

Për të njohur hudhrën toksike të rritur në Kinë, disa karakteristika të veçanta duhet të merren parasysh. Para së gjithash aroma, në fakt hudhra e rritur normalisht është më e shijshme se ajo e prodhuar në Kinë.

Nëse rrënja dhe kërcelli nuk janë hequr, ushqimi mund të jetë i mirë. Fermerët kinezë heqin rrënjët dhe kërcellin për të zvogëluar peshën dhe për të kursyer para për transportin.

Hudhra e Kinës është më e lehtë. Shkurtimisht, këshilla është që ta blini atë nga fermerët lokalë të besuar, në mënyrë që të mos rrez.ikohet shëndeti me një produkt që është i rre.zikshë dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .