Mos u ankoni që nuk keni burrë, zbuloni çfarë thotë studimi për beqaret

 

Loading poll ...

Shumë femra ankohen se nuk kanë gjetur ende dashurinë e jetës. Një studim i ri tregon se ato duhet të lumturohen për këtë fakt, jo të mërziten.

Një studim shkencor i Universitetit të Arizonës zbuloi se gratë beqare dhe të divorcuara janë më të shëndetshme se gratë e martuara.

Shkencëtarët vëzhguan 79 mijë gra në fazën e tyre pas menopauzës dhe matën shëndetin e tyre mendor në tre faza të jetës: beqare, të martuara ose të divorcuara.

Studimi zbuloi se femrat beqare jetonin më të lumtura dhe bënin një jetë më të shëndetshme se gratë e martuara.

/Ora News.tv/