Muaji janar, muaji i mos depilimit

“Januhairy” janari i qimeve është një projekt për gratë për që të sfidojnë normat shoqërore dhe për të rritur qimet e tyre të trupit për muajin janar, e gjitha kjo për të mbledhur para për programin e edukimit të trupave.

Loading poll ...

Gratë kanë publikuar nga e gjithë bota duke përfshirë Spanjën, Gjermaninë, Rusinë, SHBA, Kanadanë dhe shumë gra të përfshira rreth Anglisë, gati për të nisur vitin e ri me një sfidë të re.

“Hashtag”-u Januhairy ka rreth 2500 postime tashmë në Instagram ku mund të shihen sqetulla të papastruara dhe këmbë të parruara.

Sot është dita e parë e Januhairy! Të bëjmë këtë, vajzat …

Bashkangjitur në bio është forma e sponsorizimit. Të gjitha paratë e ngritura do të shkojnë drejt programit të Trupit Gossips  me qëllim të ndryshimit të mendjeve dhe pikëpamjeve  në trupat e tyre.

Ju lutemi dhuroni sa më shumë që mundeni, pasi edhe shuma më e vogël e parave që ju mund të kurseni do të bëjë një ndryshim të madh për këtë bamirësi fantastike.


/Ora News.tv/