Në këtë klub nuk lejohet celulari për një arsye të rëndësishme

 

Loading poll ...

Një zinxhir klubesh ka ndaluar klientët që të përdorin celularët dhe iPad me qëllim që të mbrojë bisedat sociale.

Klubet “Samuel Smith” ka vendosur një rregull të fortë në të gjitha klubet, duke lejuar që të hapin vetëm telefonatat.

Në një memo të dërguar tek menaxherët e tij, themeluesi shpjegoi se si politika e “birrës” nuk është që të lejojë konsumatorët që të përdorin celularë, laptopë apo të ngjashëm brenda klubit.

Pronari i famshëm i fabrikës së birrës raportohet gjithashtu se del dhe kontrollon stafin në pikat të shumta.

/Ora News.tv/