Në mungesë të antibiotikëve ja çfarë përdorin mjekët

 
 

Loading poll ...

A do ta lejoni këtë në fëmijën tuaj në vend të antibiotikëve për të reaguar ndaj bronkitit, teksa mjekët francezë po bëjnë këtë?

Mjekësia jo rrallëherë shfaqë metoda të reja sa i përket trajtimeve të ndryshme, por se sa ato do të jenë të pranueshme për pacientët dhe familjarët e tyre nuk është gjithmonë e padiskutueshme!

Kjo metodë e fundit që po qarkullon në rrjetet sociale po tronditë opinionin dhe gjithashtu po humbë edhe besimin tek mjekësia.

Prandaj të shumtë janë rastet ku përkundër që na befasojnë, na krijojnë edhe frikë edhe dilema!

 

A do ta lejoni këtë në fëmijën tuaj në vend të antibiotikëve për të reaguar ndaj bronkitit, teksa mjekët francezë po bëjnë këtu?#Shpërndaje dhe #Tag bëni nënat dhemjekët.

Publiée par Kopshte me lumturi sur Samedi 9 février 2019