Në Semitronix Hotel Prishtina, ku mikpritja takon cilësinë

 

Loading poll ...

Hotel Semitronix në Prishtinë është zgjidhja ideale për këdo që do të vizitojë kryeqytetin e shtetit më të ri në botë. 

Gazeta prestigjioze si “New York Times” “The Guardian” e kanë përfshirë Prishtinën në listën e qyteteve që ia vlen të vizitohen tani dhe akomodimi në hotel Semitronix ju jep mundësinë ta vizitoni të gjithë kryeqytetin me mbi 400 mijë banorë që është dhe qendra ekonomike kulturore dhe artistike më e rëndësishme e Kosovës.

Pse ju sugjerojmë Semitronix Hotel Prishtina?

Sepse booking.com, agjencia e njohur e rezervimeve në botë,  vlerësoi Semitronix Hotel Prishtina si fitues të titullit “Winner” për 2018. Hoteli ishte në garë me hotele të tjera të cilët morën notën nga 9-10 për shërbime, cilësi dhe ambientet, por mysafirët nga e gjithë bota vlerësuan fitues Semitronix Hotel Prishtina, si hotelin më të mirë nga të gjithë në Kosovë.

 Hoteli ju ofron mikpritje në një atmosferë fantastike relaksuese, shërbim të shkëlqyer, ushqim të shijshëm në restorant. 

Po ashtu mund të shijoni dhe panomarën fantastike dhe pishinën (rooftop), të relaksoheni në sauna, dhe SPA , të  mbani trupin në formë në qendrën e fitnesit apo të kaloni disa momente të bukura me një lojë në fushën e minigolfit.

Mund të organizoni evenimentet, konferencat tuaja apo trajnimet në restorant (Top flor). Hoteli ju ofron parkim të mjaftueshëm, dhe free WiFi .

Në Semitronix Hotel Prishtina  mikpritja takon cilësinë.

/Ora News.tv/