Nëna britanike u kërkon fëmijëve nga 20 dollarë për të marrë pjesë në festën e ditëlindjes së vajzës së saj

 

Loading poll ...

Të gjithë prindërit e dinë se sa e kushtueshme mund të jetë festa e ditëlindjes së fëmijëve të tyre,  por një nënë e ka tepruar me gjestin e saj për të ulur koston.

Një grua rrëfen se shoqja e saj po u vë taksë fëmijëve për të marrë pjesë në festën e ditëlindjes së vajzës së saj.

Me anë të një njoftimi në Boston Globe’s Miss Conduct, ajo bëri një lajmërim.

Shoqja e mamasë zbuloi se ajo po kërkonte 20 dollarë ( afërsisht 15 paund)  për fëmijë, për të ndihmuar në mbulimin e kostos së ditëlindjes së vajzës së saj të vogël.

Sidoqoftë, prindërit e tjerë e kanë ndarë zemërimin e tyre lidhur me këtë dhe e kanë komentuar pas shpine.

Gruaja që rrëfeu ndodhinë, ndihet konfuze nëse ajo duhet të ndërhyjë dhe t’i tregojë shoqes së saj çfarë po ndodh, shkruan “The Sun”.

“Kam një shoqe të ngushtë që e admiroj,” shkroi ajo në letrën e saj.

“Ajo është e bukur dhe e mirë dhe një person me të vërtetë i mrekullueshëm, por çdo vit, ajo detyron njerëzit që të vijnë me para’ në festën e ditëlindjes së vajzës së saj.

“Nëse është në një vend, e-mail do të thotë diçka përgjatë vijave të ‘ju lutemi të sillni $ 20 për të mbuluar koston e fëmijës suaj’.

“Nëse e organizon festën në shtëpinë e saj, do të ketë një zarf ose shportë që kërkon” dhurime “, ku duhet të hidhen paratë.”

Mikja shtoi: “Ata nuk janë të varfër, njerëzit flasin për atë prapa krahëve të saj. A duhet të them diçka?”

Robin Abrahams, halla, i tha asaj: “Po, oh po, mos tregoni se njerëzit e saj po flasin për atë prapa saj, kjo gjë i bën njerëzit vetëm paranojak.

“Por megjithatë, flisni para se vajza e saj e gjorë  të kuptojë se çfarë është nëna e saj dhe të ndihet e poshtëruar.

“Mbajini mendimet tuaja në lidhje me financat për veten, përderisa nuk jeni kontabilistja e saj, nuk e dini se si po ia del ajo financiarisht”.

(Foto ilustrim)

/Ora News.tv/