Nëna përpak sa nuk mbyt të birin pasi që i lidhen flokët e saj të gjatë rreth qafës

Nëna e fëmijës 16 muajsh ka bërë një gabim i cili nuk mund të falet, ani pse i paqëllimshëm.

Ema Chipili, 25 vjeçare ishte në gjumë me të birin e saj Lincoln, kur pa pritur i doli gjumi dhe pa djalin teksa po mbytej nga flokët e saj të gjata që ishin lidhur të voglit rreth qafës.

Në tentim për të çliruar të birin, ajo sa po ia shtrëngonte edhe më shumë qafën të birit, por kur burri i saj u kthye pas pak çastesh nga puna arriti që të largojë flokët e gruas nga qafa e të birit.

“Fillova të bërtisja dhe më pas burri im arriti që të largonte nyjën që i ishte lidhur të birit tim rreth qafës me flokët e mija” rrëfen situatën e tmerrshme nëna.

Loading poll ...