Nëse nuk doni t’ju ndjekë fati i keq, kjo është dita kur duhet ta hiqni bredhin e Vitit të Ri

Nëse e keni pemën aty në shtëpi të zbukuruar, duhet të dini se edhe pema ka gjithashtu afatin e saj, se përsa ditë duhet të rrijë e zbukuruar.

Shumë teori supersticioze pretendojnë se mbajtja e dekorit të festave për një kohë të gjatë sjell fat të keq vitin që pason, kështu që për merak më mirë zbatojini.

Sipas teorive supersticioze dekorimet duhet të hiqen pas “Natës së Dymbëdhjetë”.

Dekoret duhet t’i hiqni nga shtëpia juaj në datën 5 janar në mënyrë që fati i keq të qëndrojë larg jush dhe ju të nisni 2019-n me gjithë energjinë e botës për të realizuar gjithçka që ju doni!