Nisi si një puçërr, për t’u shndërruar në diçka të pazakontë

 

Një nënë duhej të mbante vazhdimisht kapele në kokën e saj për të fshehur një kist të madh mes kokës.

Gruaja e quajtur Irais, shkoi në spital duke kryer ndërhyrje,

Doktoresha Sandra Lee, e përshkroi kistin si një “kungë të rëndë yndyrore në kokën e saj”.

Ajo kishte filluar si një puçërr e vogël dhe shpejt u rrit gati në madhësinë e dorës, shkruan “Daily Mail”.

Loading poll ...

Mjekia kreu ndërhyrjen kirurgjikale, duke i hequr nga koka masën në formë të pazakontë.


/Ora News.tv/