Një burrë i moshuar dhe aspak tërheqës, ky është i dashuri i ‘Nerminit’

Selin demiratar është aktorja shumë e njohur turke dhe që me rolet e saj, u bë shumë e suksesshme jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë.

Në publikun shqiptar ajo u bë tejet e pëlqyer me rolin e saj të ‘Nerminit’ në serialin shumë të njohur turk ‘Jetë e hidhur’.

Ajo me pamjen e saj mund të quhet edhe si një ndër aktoret më të bukura turke.

Mirëpo, në paraqitjet që i kemi parë të ‘Nerminit’ me të dashurin, shohim se ai është shumë më i moshuar se ajo./ORAinfo

Loading poll ...