Një burrë shumë më i moshuar se ajo, ky është bashkëshorti i ‘Zonjës Fazilet’

Roli i ‘Faziletes’ në serialin turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ e bëri tejet të njohur dhe të pëlqyer aktoren turke Nazan Kesal.

Ndonëse luajti edhe në shumë filma dhe seriale të tjera, me këtë rol ajo u bë e njohur edhe në publikun shqiptar.

‘Faziletja’ jashtë nga seriali është e martuar dhe çdo herë paraqitet në publik bashkë me burrin.

Nga fotot që i shohim, vëremjë se burri i ‘Faziletes’ është shumë më i moshuar se ajo.