Një femër sikur Nora Istrefi…

Nuk njihet vetëm si një këngëtare e suksesshme, por edhe një femër që gëzon linja trupore e që të cilat janë ëndërr e çdo femre.

Është fjala për Nora Istrefi, paraqitjet e së cilës, po vijnë duke u vërshuar nga ekspozimet e saj por edhe nga bukuria, shkruan Kosovarja.

Së fundi është përfolur për një bashkëpunim të mundshëm më motrën e saj Erën, e që nuk ka hezituar fare që të ekspozojë sekuenca të pamjes së saj.

E veshur në fustan të zi e tejet të ngushtë, Nora erdhi tejet provokuese, me pjesët e zbuluara në këtë fustan.

Vërtetë se duket që mburret tejet mase me trupin dhe flokët e saj. /Kosovarja/