Një grua përpiqet të grushtojë një agjent: policia e merr atë nga flokët

Një skenë jo e këndshme ka ndodhur në Adelaide, Australi, gjatë festimeve të Vitit të Ri.

Një grua u përpoq të grushtonte një agjent, të fshehur në mes të kalit dhe murit, dhe për ta ndaluar atë polici i hipur në kalë e kap nga flokët dhe e hedh në tokë.

Skena u filmua dhe imazhet shpejt u bënë virale në rrjetet sociale, sepse në shikim të parë, gruaja duket sikur grushton në qafën e kalit.

 Vetëm në një vështrim më të afërt, vërehet prania e oficerit të dytë  të policisë  në fakt.


Loading poll ...

/Ora News.tv/