Njihuni me 95 vjeçarin që krenohet me 152 nipër e mbesa

 

Loading poll ...

Mendoni se keni një familje të madhe? 

Atëherë nuk keni dëgjuar për 95-vjeçarin turk, Mulayim Can i cili ka 152 nipër e mbesa në pemën e tij familjare.

Can është martuar dy herë dhe bëri 12 fëmijë. Ndërsa nuk i di ende shumicën e emrave të nipërve e mbesave.

I moshuari, është një emigrant nga ish-Jugosllavia që luftoi në Luftën e Dytë Botërore.

/Ora News.tv/