Njihuni me Frensin që do i zërë vendin Donald Trump dhe Shtëpinë e Bardhë do ta bëjë Rozë

 

Loading poll ...

Kjo është Frensi Lluka. Vajza 8 vjeçare e cila i ka idetë e qarta se çfarë do të bëhet kur të rritet. Do të udhëtojë drejt Washington DC me destinacioni përfundimtar Shtëpinë e Bardhë. Do t’i zërë vendin presidentit të Amerikës Donald Trump. Madje do të ndryshojë  Shtëpinë e Bardhë ta bëjë rozë. 

Mos hiq dorë nga ëndrra Frensi e dashur sepse cdo ëndërr e madhe nis dhe bëhet realitet nga një ëndërrimtar. Por deri atëherë ajo që dihet është se nuk do të ndjekë gjurmët e mamasë së vet, gazetares dhe ish koleges së Ora News Etelina Nikolla.

/Ora News.tv/