Njihuni me gënjeshtarët e horoskopit

Nuk ka rëndësi nëse janë të bardha apo të zeza, gënjeshtrat nuk kanë ngjyrë dhe askujt prej nesh nuk do të na pëlqente të dinim që po na mashtrojnë. Megjithatë edhe gënjeshtrat janë pjesë e jetës, e disa shenja e kanë më të lehtë t’i thonë ato.

Akrepi

Të lindurit në Akrep janë gënjeshtarë të tmerrshëm dhe as vetë ata nuk habiten nga kjo renditje. Janë manipulues dhe me dy fytyra. Asnjëherë nuk mund ti zësh besë një Akrepi, dhe asnjëherë nuk mund të jesh i sigurt nëse kanë thënë apo jo të vërtetën.

Binjakët

Edhe pse jo në nivelin e Akrepit për gënjeshtra, kur vjen puna te manipulimi, edhe Binjakët janë profesionistë të lindur. Të gjithë e dinë që Binjakët janë gënjeshtarë kronikë, dhe në shumicën e rasteve gënjejnë edhe kot.

Peshqit

Pak e pabesueshme se si Peshqit, një shenjë aq emotive mund të jetë pjesë e kësaj liste, megjithatë ndodh edhe kështu. Ata e marrin gjithmonë atë që kërkojnë dhe gjejnë mënyra nga më të ndryshmet për t’ia dalë, mes tyre edhe gënjeshtrat. E dinë shumë mirë çfarë gënjeshtrash të thonë, dhe si t’i thonë. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .