Njihuni me nënën beqare që fiton mijëra dollarë nga takimet me burra të martuar

 

Një nënë beqare ka siguruar rreth 13 mijë dollarë duke takuar meshkuj të martuar. Britney Boone, 26 vjeçare, e gjeti veten duke fituar të ardhura për veten dhe vajzën e saj 18 muajshe duke hyrë në programe takimi.

Ajo insiston se nuk punon si prostitutë pasi nuk paguhet për të kryer marrëdhënie seksuale.

“Nëse do merrja nga 1 dollarë sa herë që më quajnë prostitutë, do isha e pasur”, tha Britney. Para se të bëhej nënë fitonte rreth 9 mijë dollarë për tre vjet, ndërsa kur erdhi në jetë vajza, të ardhurat iu rritën me 4 mijë dollarë.

E gjitha filloi kur një shoqe i sugjeroi faqen “WhatsYourPrice.com”, ku të pasurit i japin para vajzave të reja vetëm për të dalë me to, iu duk zgjidhja ideale. Britney pranoi se ka fjetur vetëm me një prej meshkujve që është takuar, të cilin e pëlqente, gjë që i duket tërësisht normale.

Loading poll ...

/Ora News.tv/