Njihuni me vrasësin e 500 vetëve në botë, punonte për qeverinë

 

Loading poll ...

Sulmuesi më vdekjeprurës në botë ka vrarë mbi 500 vetë, por thotë se ndëshkimi i tij më i madh është vrasja e ndërgjegjes.

Julio Santana, tani 64 vjeç, vrau objektivin e tij të parë, një përdhunues të dyshuar fëmijësh, kur ishte vetëm 17 vjeç.

I krishteri i devotshëm u përgatit për këtë punë nga xhaxhai i tij, i cili i tha atij se Perëndia do ta falte për vrasjet e tij nëse ai thoshte: “10 Shën Mari dhe 20 Etërit tanë”.

Santana, nga Brazili, tha: “Unë kam besuar gjithmonë te Perëndia. Besoj se Perëndia më dha forcën për të duruar gjithçka që kam vuajtur në jetën time për shkak të asaj pune të keqe.

“Unë e di atë se ajo që bëja ishte e gabuar.”

Ai ka punuar si vrasës nga mosha 17 deri në 52 vjeç, por ndërpreu gjurmimin e vrasjeve të tij kur numri arriti 492.

Mesatarisht, Santana thotë se ai ka fituar mes 46 paund dhe  61 për çdo vrasje.

Më vonë zbuloi se xhaxhai i tij kishte marrë shumicën e parave dhe vetëm duke i dhënë Santanas një pjesë të vogël pas rregullimit të vrasjeve.

Zoti e faltë!

Santana tha se kurrë nuk u ka thënë dy fëmijëve të tij të rritur ose prindërve të tij, të cilët prej kohësh kanë vdekur, për karrierën e tij.

Ai ka besim tek gruaja e tij, të cilën e takoi derisa po punonte si kamariere në një bar në Amazon, duke e inkurajuar që të linte punën e tij dhe të përqafonte besimin e tyre.

Santana tha: “Ajo është dashuria e jetës sime, personi që më ka dhënë forcë për të kapërcyer gjithçka që kam kaluar.

“Pa të, nuk do të isha asgjë.”

Pas vrasjes së tij të parë, xhaxhai i Santana i ofroi atij punë si vrasës për qeverinë braziliane në betejën e saj kundër kryengritësve komunistë në pellgun e lumit Araguaia në Amazon.

Nga viti 1967 deri në vitin 1974, të ashtuquajturit Guerilasit Araguaia u përpoqën të ngrinin një fortesë rurale për të rrëzuar diktaturën ushtarake të Brazilit, duke rekrutuar fermerët dhe peshkatarët për kauzën e tyre.

Në një rast, ai ndihmoi të kapte militantin e majtë, Jose Genoino, një student drejtësie dhe një nga udhëheqësit e guerrilasve, dhe shikonte me tmerr pasi ushtarët kalonin ditët duke e zhytur në një vend të fshehtë në pyll.

VRASESI I QEVERISË

Vite më vonë, Genoino u bë kongresmen dhe kryetar i Partisë së Punëtorëve të majtë dhe tha se kujtoi “djalin” në grup.

Julio, i cili ishte vetëm 18 vjeç në atë kohë, u shpërblye për punën e tij me një shishe Cola, të cilën familja e tij e varfër nuk mund të përballonte.

Menjëherë pas kapjes së Genoino, Santana qëlloi dhe vrau një tjetër militant komunist, një mësuese 22-vjeçare me emrin Maria Lucia Petit.

Pasi sundimi civil u rikthye në Brazil në vitin 1985, objektivat e Santana u kthyen nga subjektet politike tek minatorët e egër të arit dhe  bashkëshortët që tradhëtonin.

Në vitin 1987, pasi vrau një grua të martuar të dyshuar për një lidhje jashtëmartesore, Santana u kap nga policia lokale dhe kaloi një natë në burg, por u lirua pasi dha motoçikletën e tij të re si një ryshfet.

Sot ai dhe gruaja e tij kanë një fermë të vogël ku rriten perimet dhe asnjë nga fqinjët e tij nuk di për të kaluarën e tij.

/Ora News.tv/